Budget schoonheidsproducten voor zwangerschap

Wil je echt genieten tijdens je zwangerschap zonder de bank te breken? Welnu, hier zijn enkele geweldige schoonheidsproducten voor de zwangerschap die u kunt overwegen:

Om striae te voorkomen: Striae tijdens de zwangerschap hoeft niet onvermijdelijk te zijn. Je kunt ze voorkomen door een combinatie van veel water drinken, goed eten, sporten en een preventiecrème gebruiken. Door dit alles te doen, blijft je huid soepel en kan je bult uitzetten zonder zichtbare sporen achter te laten. Palmers Cocoa Butter kost slechts £ 5,48 en het ruikt fantastisch. Het is geweldig voor het voorkomen van striae en zwangerschapsmassage.

Vochtinbrengend: Vochtinbrengende crèmes die zijn ontworpen voor zwangere vrouwen zijn vrij van de chemicaliën en natuurlijke ingrediënten waarvan deskundigen aanbevelen dat u tijdens uw vruchtbare jaar wegblijft. Avent Future Mother – Indulgent Body Cream kost slechts £ 4,99 en kan je huid hydrateren, versterken en verstevigen. Voor die prijs kunt u zoveel genieten als u wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u ergens anders de portemonnee moet trekken.

Borstverstevigende crèmes: uw borsten kunnen tijdens de zwangerschap een aantal belangrijke veranderingen ondergaan. Ze kunnen behoorlijk in grootte en vorm toenemen en afnemen. Als u bang bent dat ze hierdoor gaan hangen, kunt u een borstverstevigende crème proberen, zoals Boo Boo Mummy Bosom Buddy – £ 14,80 die uw borsten zachtjes verstevigt en versterkt tijdens en na de zwangerschap.

Er zijn natuurlijke manieren waarop u uw zwangerschapsschoonheid kunt verbeteren zonder geld uit te geven, het is gewoon een kwestie van enkele levensstijlveranderingen aanbrengen.

Oefening: Regelmatig zwangerschapsyoga zal een grote rol spelen bij het soepel houden van je huid en het versterken van die zwangerschapsgloed. Het bereidt je lichaam ook voor op de voorbereiding bevalling. Als je ervoor kiest om yoga te gebruiken als een vorm van het verbeteren van je natuurlijke schoonheid, investeer dan in een boek of dvd die je instructies geeft over het gebruik van posities bij de voorbereiding op de bevalling, maar ook tijdens.

Meer lopen zal je zwangerschapsgloed versterken en je bekkenbodem voorbereiden op de bevalling. Het is ook een geweldige manier om je algehele toon te verbeteren zonder jezelf in te spannen.

Verhoog de waterinname: Uw huid schoon houden (vooral tijdens dat met hormonen gevulde eerste trimester) kan net zo eenvoudig zijn als op de hoogte blijven van uw waterinname. Zorg ervoor dat je minstens 8x 8oz glazen per dag drinkt, en vul dat dan aan met fruit en groenten die boordevol water zitten, zoals komkommers, selderij, meloenen en druiven. Uw baby zal de voordelen van de voedingsstoffen van uw verbeterde dieet zien en het is bekend dat water helpt bij de ontwikkeling van het zenuwstelsel en het neurologische systeem tijdens het eerste trimester.

Jezelf mooi houden tijdens de zwangerschap hoeft fysiek of financieel geen zware strijd te zijn. Door de bovenstaande eenvoudige tips te volgen en wat goedkope en vrolijke producten te proberen, kun je ervoor zorgen dat je gedurende die lange negen maanden zo mooi blijft als je wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *